contributor profile ribbon iconBinni

Binni

corporate Contributor

Stations

1
followers icon384 followers
The profile image of followerThe profile image of followerThe profile image of followerThe profile image of follower

Active since a year ago

About

25 vite eksperience bejne diferencen. Binni eshte nje nder kompanite e para te Kosoves ne fushen e sherbimeve dhe prodhimeve te dyerve, dritareve dhe produkteve te tjera ne fushen e mobilierise, qe nga viti 1989. Binni eshte themeluar si biznis, ne vazhdim te tradites familjare. Historia e Binni-t eshte nje histori suksesi dhe zhvillimi ne sherbim te te gjithe adhuruesve te ambienteve komode, realizimit te ideve kreative dhe sterhollimit te shijes ! Qendra qendrore e BINNI-t eshte : BINNI Sh.p.k. Maxhunaj në Vushtrri, përkatësisht në rrugën magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Kosove

Stations

Stations AQI followers
Location pin icon

BINNI

Pristina, Kosovo

37

384

Cart

Your cart is empty

Connect With IQAir

Sign up for our newsletter

chat button icon
Chat or Call 866-488-1918
We're Online