contributor profile ribbon iconBinni

Binni

corporate Contributor

มีความเคลื่อนไหวตั้งแต่ 2 ปีที่แล้ว

เกี่ยวกับ

25 vite eksperience bejne diferencen. Binni eshte nje nder kompanite e para te Kosoves ne fushen e sherbimeve dhe prodhimeve te dyerve, dritareve dhe produkteve te tjera ne fushen e mobilierise, qe nga viti 1989. Binni eshte themeluar si biznis, ne vazhdim te tradites familjare. Historia e Binni-t eshte nje histori suksesi dhe zhvillimi ne sherbim te te gjithe adhuruesve te ambienteve komode, realizimit te ideve kreative dhe sterhollimit te shijes ! Qendra qendrore e BINNI-t eshte : BINNI Sh.p.k. Maxhunaj në Vushtrri, përkatësisht në rrugën magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Kosove

ไอคอนปักหมุดสถานที่ไม่มีสถานีสาธารณะ
Cart
Your cart is empty

เชื่อมต่อกับ IQAir

สมัครรับจดหมายข่าว