contributor profile ribbon iconBinni

Binni

corporate Contributor

Stations

1
followers icon619 Followers
L'image de profil du suiveurL'image de profil du suiveurL'image de profil du suiveurL'image de profil du suiveur

Actif depuis il y a 2 ans

A propos

25 vite eksperience bejne diferencen. Binni eshte nje nder kompanite e para te Kosoves ne fushen e sherbimeve dhe prodhimeve te dyerve, dritareve dhe produkteve te tjera ne fushen e mobilierise, qe nga viti 1989. Binni eshte themeluar si biznis, ne vazhdim te tradites familjare. Historia e Binni-t eshte nje histori suksesi dhe zhvillimi ne sherbim te te gjithe adhuruesve te ambienteve komode, realizimit te ideve kreative dhe sterhollimit te shijes ! Qendra qendrore e BINNI-t eshte : BINNI Sh.p.k. Maxhunaj në Vushtrri, përkatësisht në rrugën magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Kosove

Stations

Stations AQI Followers
Icône de localisation

BINNI

Pristina, Kosovo

25

619

Cart
Your cart is empty

Se connecter avec IQAir

S’inscrire à notre lettre d’information