contributor profile ribbon iconBinni

Binni

corporate Contributor

站點

1
followers icon616 關注者
關注者的專頁標誌關注者的專頁標誌關注者的專頁標誌關注者的專頁標誌

上線時間2 年前

關於

25 vite eksperience bejne diferencen. Binni eshte nje nder kompanite e para te Kosoves ne fushen e sherbimeve dhe prodhimeve te dyerve, dritareve dhe produkteve te tjera ne fushen e mobilierise, qe nga viti 1989. Binni eshte themeluar si biznis, ne vazhdim te tradites familjare. Historia e Binni-t eshte nje histori suksesi dhe zhvillimi ne sherbim te te gjithe adhuruesve te ambienteve komode, realizimit te ideve kreative dhe sterhollimit te shijes ! Qendra qendrore e BINNI-t eshte : BINNI Sh.p.k. Maxhunaj në Vushtrri, përkatësisht në rrugën magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Kosove

站點

站點 AQI 關注者
位置圖示

BINNI

普里什蒂纳, 科索沃

17

616

Cart
Your cart is empty

聯系IQAir

接收郵件瞭解我們的動態