contributor profile ribbon iconBinni

Binni

corporate Contributor

Станции

1
followers icon72 подписчиков
Изображение профиля подписчикаИзображение профиля подписчикаИзображение профиля подписчикаИзображение профиля подписчика

Активность с 5 месяцев назад

О приложении

25 vite eksperience bejne diferencen. Binni eshte nje nder kompanite e para te Kosoves ne fushen e sherbimeve dhe prodhimeve te dyerve, dritareve dhe produkteve te tjera ne fushen e mobilierise, qe nga viti 1989. Binni eshte themeluar si biznis, ne vazhdim te tradites familjare. Historia e Binni-t eshte nje histori suksesi dhe zhvillimi ne sherbim te te gjithe adhuruesve te ambienteve komode, realizimit te ideve kreative dhe sterhollimit te shijes ! Qendra qendrore e BINNI-t eshte : BINNI Sh.p.k. Maxhunaj në Vushtrri, përkatësisht në rrugën magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Kosove

Станции

Станции AQI подписчиков
Значок метки места

BINNI

Приштина, Косово

29

72

Подключиться к IQAir

Подпишитесь на новостную рассылку