contributor profile ribbon iconBinni

Binni

corporate Contributor

Estaciones

1
followers icon324 seguidores
La imagen de perfil del seguidorLa imagen de perfil del seguidorLa imagen de perfil del seguidorLa imagen de perfil del seguidor

Activo desde hace un año

Acerca de

25 vite eksperience bejne diferencen. Binni eshte nje nder kompanite e para te Kosoves ne fushen e sherbimeve dhe prodhimeve te dyerve, dritareve dhe produkteve te tjera ne fushen e mobilierise, qe nga viti 1989. Binni eshte themeluar si biznis, ne vazhdim te tradites familjare. Historia e Binni-t eshte nje histori suksesi dhe zhvillimi ne sherbim te te gjithe adhuruesve te ambienteve komode, realizimit te ideve kreative dhe sterhollimit te shijes ! Qendra qendrore e BINNI-t eshte : BINNI Sh.p.k. Maxhunaj në Vushtrri, përkatësisht në rrugën magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Kosove

Estaciones

Estaciones AQI seguidores
Icono de chincheta de ubicación

BINNI

Priština, Kosovo

70

324

Cart

Your cart is empty

Conectar con IQAir

Suscríbete a nuestra newsletter